Het dagelijks bestuur van vereniging FotoSlag in Slagharen is er weer in geslaagd een jaarprogramma voor 2018 te maken.

In dit werkplan is zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen en ideeën die de leden in de achterliggende periode hebben aangedragen. Het kreeg de titel mee ”Op herhaling”.Tijdens de jaarvergadering op 17 januari a.s. hebben de leden het laatste woord en kunnen ze hun mening over het programma geven en zich uitspreken over de activiteiten die voor de 12 clubavonden in 2018 gepland staan.

Er zal door docent Edward Boer onder meer aandacht besteed worden aan low key fotografie, Urbanfotografie, avondfotografie en het maken van een drieluikfoto. Ook komt er een basiscursus fototechniek. 

De theorie van de clubavonden wordt tijdens 10 georganiseerde uitstapjes in de praktijk gebracht. De clubavonden vinden plaats op woensdag, de uitstapjes op zaterdag.

Met “Op herhaling” hoopt het bestuur de leden, onder de deskundige leiding van Edward Boer, in staat te stellen een juiste en goede foto te maken.

Mensen die lid willen worden of graag het programmaboekje wensen te ontvangen kunnen een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen 0523-682680. Voor meer informatie: www.fotoslag.nl