Het dagelijks bestuur van fotoclub vereniging FotoSlag in Slagharen heeft haar jaarprogramma van 2017 klaar. Het kreeg de titel mee “Oefening Baart Kunst”.

In de achterliggende jaren is veel tijd en energie gestoken in de technische kant van het fotograferen. Leden zijn op alle vlakken van de fotografie door docent/lid Edward Boer geschoold.

Nu is het tijd om de theorie in praktijk te brengen. Onder het genot van een hapje en drankje hebben de leden tijdens de jaarvergadering op 18 januari het laatste woord en kunnen ze hun mening over het programma geven en zich uitspreken over de activiteiten die in het werkplan 2017 staan vermeld. Dit jaarprogramma biedt voor ieder lid van FotoSlag voldoende mogelijkheden om zijn/haar hobby verder uit te diepen. In het werkplan staat in de afzonderlijke hoofdstukken beschreven hoe het bestuur dit denkt te realiseren. Evenals in voorgaande jaren zal de inbreng van de leden daarbij van groot belang zijn.

Edward Boer zal in ieder geval zijn steentje bijdragen om de leden van FotoSlag te leren hoe je in de dagelijkse praktijk mooie foto’s kunt maken en onder welke omstandigheden je het beste resultaat krijgt. Maar ook wat je daarvoor nodig hebt.

Een goede foto maken is meer dan op een knopje drukken. Daarvoor moet je het juiste voorwerp of de juiste situatie voor je camera hebben en inzicht in enkele technische aspecten rond (digitaal) fotograferen. Zo maak je de leukste foto's!

Mensen die lid willen worden of graag het programmaboekje wensen te ontvangen kunnen een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen 0523-682680. Voor meer informatie: www.fotoslag.nl