Het werkplan 2015 van FotoSlag, waar ook de foto-uitstapjes in staan vermeld, is amper vastgesteld of de clubleden waren alweer op pad om van elkaar te leren. Dit maal ging de korte reis van Slagharen naar Ane.

In Ane staat al meer dan 20 jaar het bedrijf Altena Classic & Rally Service. Een bedrijf dat zich onderscheid door zowel het verkopen, onderhouden als restaureren van prachtige, klassieke oldtimers en is gespecialiseerd in het prepareren daarvan. Wat is er nu mooier voor een amateurfotograaf om een klassieke auto’s vast te leggen?

Zaterdag 24 januari werden de fotografen hartelijk ontvangen door Rolf v/d Hoeven en Arnold Bosscher van Altena Classic & Rally Service. Na de koffie met uitleg van Rolf over het bedrijf, en de rondleiding van Arnold konden wij onze gang gaan. In een sfeervolle ambiance stonden een aantal klassieke auto’s van uitstekende kwaliteit tentoongesteld voor de FotoSlag-fotografen. Historische auto's uit het begin van de 20e eeuw, Austin, Jaguar, MG, Triumph, Oldsmobile en andere merken. Een lust voor het oog en lust voor de lens

Foto J v/d Broek