Privacyverklaring

In dit document is de Privacyverklaring uitgewerkt van "Vereniging FotoSlag" zoals opgericht op 1 december 2010, hierna te noemen FotoSlag 

Dat wij zorgvuldig met  persoonsgegevens omgaan is vanzelfsprekend, daar is geen AVG of GDPR voor nodig. Conform deze wetgeving hebben we in dit document wel voor u uiteengezet hoe wij met persoonsgegevens omgaan en met welke partijen wij welke gegevens delen. Door het beveiligde deel van de website als opslagmedium te gebruiken, kunnen we personen waarvan de gegevens zijn opgeslagen, eveneens toegang bieden tot een overzicht van de van hun vastgelegde gegevens waardoor volledige transparantie ontstaat.

Persoonsgegevens

FotoSlag verwerkt de gegevens van de volgende personen:

  • Leden van de fotoclub FotoSlag
  • Personen die FotoSlag om informatie hebben verzocht
  • Personen met wie FotoSlag een zakelijke of financiële relatie onderhoudt

Persoonsgegevens per doel of toepassing

In onderstaande tabel kunt u snel en eenvoudig terugvinden met welk doel we welke persoonsgegevens van u verzamelen, op basis waarvan we dit mogen doen, hoe lang en waar we de gegevens bewaren, wie toegang tot deze gegevens hebben en hoe we de beveiliging hiervan hebben vormgegeven.

Doel / toepassing Persoonsgegevens  Autorisatie  Bewaring en locatie Toegang  Beveiliging 
FotoSlag ledenadministratie Persoonsfoto
Voorletter(s)
Voorna(a)m(en)
Roepnaam
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
e-Mail adres
Telefoonnummer(s)
Start lidmaatschap
FotoSlag functie
FotoSlag werkgroepen
Eind lidmaatschap
Toestemming bij inschrijving als FotoSlag lid  Tot maximaal 365 dagen na beëindiging lidmaatschap op het beveiligde gedeelte van de website  FotoSlag leden  SSL met door wachtwoorden beveiligde toegang 
Registratie deelname van FotoSlag leden aan door FotoSlag georganiseerde activiteiten  Roepnaam
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
e-Mail adres
Telefoonnummer(s)
Toestemming bij aanmelding deelname  Tot maximaal 365 dagen na beëindiging lidmaatschap op het beveiligde gedeelte van de website  FotoSlag Bestuur
Activiteitencommissie
Website beheerder(s)  
SSL met door wachtwoorden beveiligde toegang 
Verzenden FotoSlag nieuws aan FotoSlag leden e-Mail adres Toestemming bij inschrijving als FotoSlag lid Tot maximaal 365 dagen na beëindiging lidmaatschap op het beveiligde gedeelte van de website 

FotoSlag Bestuur
Website beheerder(s) 

Mailinglist 
Informatie van een FotoSlag lid aan de rest van de leden e-Mail adres  Zelf af te sluiten abonnement op de mailinglist voor FotoSlag leden  Gedurende het abonnement op de mailinglist  Website beheerder(s)  Mailinglist 
Registratie van FotoSlag leden die deelnemen aan een door FotoSlag georganiseerde cursus of training  Roepnaam
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
e-Mail adres
Telefoonnummer(s)
Toestemming bij inschrijving cursus deelname  Tot maximaal 365 dagen na beëindiging lidmaatschap op het beveiligde gedeelte van de website  FotoSlag docent
FotoSlag Bestuur
Website beheerder(s) 
SSL met door wachtwoorden beveiligde toegang 
Door het bestuur van FotoSlag in te dienen subsidieaanvraag bij de gemeente 

Voorletter(s)
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Aanvang lidmaatschap

Toestemming bij inschrijving als FotoSlag lid  Tot maximaal 365 dagen na beëindiging lidmaatschap op het beveiligde gedeelte van de website  FotoSlag Bestuur 

Een met de gemeente afgesloten verwerkingsovereenkomst

Zal bij de eerstvolgende aanvraag worden geëffectueerd 

Links naar andere websites

De FotoSlag website bevat tevens verwijzingen naar andere websites. Onze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de websites van FotoSlag. Andere websites kunnen hun eigen privacy beleid hanteren waar wij als FotoSlag geen invloed op kunnen uitoefenen. Het is daarom verstandig om bij het bezoek van een andere website, al dan niet via een verwijzing vanaf de FotoSlag site, altijjd de desbetreffende privacyverklaring van die website te raadplegen.

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder of wettelijke vertegenwoordiger. Een minderjarige kan ook slechts lid worden van FotoSlag indien er uitdrukkelijke toestemming gegeven is door de ouder of wettelijke vertegenwoordiger.

Cookies

Hoe we met Cookies omgaan hebben we in een apart document vermeld dat u hier kunt inzien.

Vragen of wijzigingsverzoeken

Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of FotoSlag wilt verzoeken tot correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u via mail contact opnemen met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klachten

Mochten er ondanks onsze privacyrichtlijnen en mogelijkheden om wijzigingsverzoeken hieromtrent in te dienen toch nog klachten onopgelost blijven dan hebt u altijd de mogelijkheid een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijziging van het privacy beleid

FotoSlag past haar privacy beleid van tijd tot tijd aan om in lijn te blijven met de geldende wet- en regelgeving. Op de website zal steeds de meest recente versie van haar Privacyverklaring worden opgenomen, aangegeven door een versienummer bestaande uit jaar, maand en datum van het moment waarop deze van kracht werd. We raden u daarom aan deze privacyverklaring regelmatig tre raadplegen.

Contact

Bij vragen horen we dat graag van u

Mail:secretaris@fotoslag.nl

Bijeenkomsten

De Eik

Coevorderweg 31
Slagharen

Adres

Fotoslag e.o

Pr Margrietlaan 23
7776XJ Slagharen

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
24
25
26
27
28
29
30
31