Uitleg straatfotografie

2
DeEik
Categorie
Bijeenkomsten
Datum
19 oktober 2022 19:30 - 21:30
Locatie
"De Eik" Coevorderweg 31, 7776 AC Slagharen
Straatfotografie rekening houdende met wet- en regelgeving
 
 

Powered by iCagenda

Laatste nieuwsberichten

De straat op

Op de clubavond van 19 oktober hebben de aanwezige leden uitgebreid tekst en uitleg gehad over wat is straatfotografie en is het toegestaan. Zaterdag 29 oktober werd het geleerde in Coevorden in de praktijk uitgeprobeerd. Tja dat valt dan ook weer niet mee. Mensen hebben bepaalde ideeën over je ze wel of niet mag fotograferen. Om misverstanden te voorkomen onderstaand enig uitleg.

Lees meer...

Op stap met de herder en zijn kudde

Op 20 augustus vertrokken een 8-tal Fotoslag fotografen voor een tocht met de herder en zijn kudde naar Exloo. Het was natuurlijk erg jammer dat een paar mensen zich op het laatst moesten afmelden in verband met ziekte of andere verplichtingen. Zij zullen het dus met de door de andere leden gemaakte foto’s moeten doen.

De tocht begon bij de schaapskooi in Exloo waar de schapen onder leiding van de schaapherder en zijn trouwe viervoeter door de straten van het dorp vertrokken richting de heidevelden.

Lees meer...

Fotoslag oefent "Pannen" en gaat naar Classic TT

Zaterdag 18 Juni zijn een achtal Leden naar de classic TT in Anerveen geweest om daar het geoefende "pannen"van de
afgelopen les in praktijk te brengen. 

Lees meer...

Nieuw op de site voor leden

16 juni 2022 - Presentatie panning toegevoegd. Lees meer...

Door het gebruik van functionele cookies kunnen wij de website zo optimaal mogelijk laten functioneren. We leggen u graag uit hoe we met privacygevoelige cookies omgaan.